Moederdag in groep 1: een nieuw tijdperk.
Je kindje gaat nog maar net naar de basisschool? Dat is best heftig voor een mama, die tot dan haar kleintje onder haar beschermende vleugels had of het hoogstens veilig achter de gesloten deur van de peuterspeelzaal liet spelen. Het is het einde van een tijdperk, dat zeker eens goed in de kijker mag gezet worden en laat Moederdag daar nu de ideale gelegenheid voor zijn! Geen inspiratie, papa? Kom hieronder meer te weten over een leuk Moederdag cadeau groep 1.

Wanneer je van plan bent om direct een cadeau te kopen, bijvoorbeeld een knuffel met opdruk of een ander geschenk, dan kan je op één van de links klikken. Heel veel plezier met het kopen van een uniek Moederdag cadeau namens groep 1.

Bekijk hier meer over Moederdag cadeaus groep 1 ->

Moederdag cadeau namens groep 1:

Hier zijn vijf tips die je prille kleuter zelf kan doen om zijn of haar mama eens goed te doen stralen:

  1. Moederdag cadeau groep 1Kleuters kunnen best al wat kleine taakjes. Laat bv je kind in de ochtend een klein dienblad met onbreekbare en niet-vloeibare voedingswaren bij de moeder op bed brengen, zoals belegde broodjes. Het wordt nog leuker als er een zelfgemaakt kaartje bij ligt.
  2. Kleuters verven ontzettend graag! Dé manier om dat om te buigen in iets moois voor mama. Terwijl mama lekker even tijd voor zichzelf neemt, maken jullie een mooie vingerverf schilderij helemaal speciaal voor haar.
  3. Neem je kleuter mee naar een bloemenwinkel en laat hem of haar zelf een boeketje samenstellen voor mama. Het mogen best gekke combinaties zijn, dat maakt het des te schattiger.
  4. Maak samen met je kleuter een gedichtje over waarom mama de beste, mooiste, liefste is en draag het samen voor.
  5. Laat je kleuter uit een reeks foto’s kiezen, waar die samen met mama opstaat. Plak ze in een mooie collage of een klein fotoboek en schrijf er ook bij waarom je kind net die foto’s wou en plaats er een mooie tekst voor Moederdag bij. Traantjes van geluk bij de moeder gegarandeerd.

Moederdag cadeau groep 1/2, meer informatie:

Verder is je kleuter vast ook één vat creativiteit. Het kan best zijn als je zelf vraagt wat je kind denkt dat mama verdient, dat daar heel originele ideeën uit voortvloeien! Of die ideeën ook leuk of haalbaar zijn, dat is aan jou om te beslissen.

Bekijk hier meer over Moederdag cadeaus ->

Meer informatie over Moederdag cadeaus:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.